Zoekmachine optimalisatie

Wilt u meer bezoekers op uw website, meer aanvragen of uw webwinkel meer in de picture zetten zonder te adverteren? Dan is het zaak om online goed gevonden te worden.  Zoekmachine optimalisatie SEO is hierbij een effectief en veelgebruikte online tool.  

Zoekmachine advertising (SEA)

Online adverteren zorgt ervoor dat uw doelgroep zo optimaal mogelijk wordt bereikt. Mits natuurlijk de kanaalkeuze juist is en de onlinecampagnes goed geoptimaliseerd zijn. FEEMM reikt u hierin de hand. Als online advertising expert is FEEMM op de hoogte van de online opportuniteiten zodat uw boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal worden gezonden naar uw doelgroep. FEEMM zorgt ervoor dat uw euro besteed aan online adverteren het meeste opbrengt.

Social media Advertising

Social media biedt vele mogelijkheden om in contact te komen met uw doelgroep via LinkedIn, Facebook, Instagram , Pinterest, Google+ of YouTube omdat het zo’n groot bereik heeft. Het mooie van sociale media is dat het te gebruiken is voor de particuliere als de zakelijke markten en hiermee een ideaal middel is om online in contact met uw doelgroep te komen. 

Webanalytics

Webanalytics of websitestatistieken is het vertalen van data voortkomend uit online bezoek- en klikgedrag om te zetten naar inzicht. Dit inzicht wordt gebruikt om aanbevelingen en vervolgens acties te ondernemen om (potentiële) klanten nog beter te kunnen leiden naar de informatie of producten of diensten waarnaar zij op zoek zijn. Hierdoor zal meer rendement uit je onlineactiviteiten gehaald worden en kan uw organisatie uiteindelijk ook voor eigen gebruik stuurinformatie ontvangen.

Coffee Making

We make the best pots of coffee on Wednesdays from 2-4pm.