Wilt u meer bezoekers op uw website, meer aanvragen of uw webwinkel meer in de picture zetten zonder te adverteren? Dan is het zaak om online goed gevonden te worden. SEO is hierbij een effectief en veelgebruikte online tool.

Zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) betreft het verbeteren van je website voor zoekmachines zoals Google. Uitgangspunt hierbij dat het gaat om organische zoekresultaten, dat wil zeggen niet gesponsorde maar de gratis zoekmachineresultaten in de zoekmachine van o.a. Google. FEEMM gaat voor jouw organisatie aan het werk om te zorgen dat uw website zo goed mogelijk scoort in de zoekmachineresultaten waardoor de doelgroep direct uw organisatie vindt.

FEEMM werkt als SEO-specialist volgens een bepaalde systematiek zodat het zijn vruchten zal afwerpen. Zoekmachine optimalisatie heeft als doelstelling om gratis bezoekers aan te trekken naar uw website. Allereerst zal de website geanalyseerd worden. Hierbij wordt onder andere bekeken hoe de website technisch in elkaar steekt, of het de juiste content bevat en of de verhouding beeld en tekst in balans is. Als deze fase is afgerond wordt de website vergeleken met andere marktspelers. Op deze wijze brengt FEEMM de kansen van uw site in kaart en kan de optimalisatie van uw digitale visitekaartje of webwinkel worden gestart. FEEMM zorgt ervoor dat de website technisch klopt, meedeint op de zoekintentie van de websitebezoeker en bovendien ook hoog scoort in de organische zoekresultaten. Hiermee bent u verzekert van de eerste stap op de digitale weg.

Goede zoekmachine optimalisatie omvat volgens FEEMM een totaalconcept met een uitgangspunt: uw website en andere uitingen zo optimaal vindbaar maken. Zo bestaat zoekmachine optimalisatie (SEO) ook uit linkbuilding, technische websiteanalyse en lokale of juist internationale optimalisatie.